1- قوانین و مقررات مربوط به درخوست انشعاب آب و فاضلاب
الف- شرایط درخواست برقراری و هر گونه تغییر در مشخصات انشعاب آب و فاضلاب
1- هر شخص حقیقی یا حقوقی می تواند برای هر واحد مسکونی، تجاری، عمومی ، تولیدی و غیره در محدودة خدماتی شرکت درخواست برقراری یا هر گونه تغییر در مشخصات انشعاب آب و فاضلاب را بنماید. قبول در خواست برقراری (یا تغییرات در مشخصات )انشعاب منوط به حصول شرایط زیر است :
الف) شرکت ظرفیت و امکانات لازم جهت برقراری و یا تغییر انشعاب مورد نیاز متقاضی را در محل تقاضا داشته باشد.
ب) ملک مورد نظر متقاضی کاملاً محصور و عملاً منفک از املاک مجاور بوده و بر وکف معبر در محل ملک توسط شهرداری مشخص شده باشد.
ج) موانعی برای انجام کار شرکت از جمله حفاری محل مورد نظر وجود نداشته باشد.
د) متقاضی هیچگونه بدهی بابت بهای آب و فاضلاب در محل مورد نظر و یا هر محل دیگری به شرکت یا سایر شرکت های آب و فاضلاب وابسته به وزارت نیرو نداشته باشد.
2- داشتن انشعاب آب و فاضلاب لازم و ملزوم یکدیگرند و کلیة مالکان املاک واقع در محدوده طرح جمع آوری و دفع فاضلاب مکلفند ظرف مدتی که دستگاه ها و شرکت های آب و فاضلاب اخطار یا اعلان می نمایند تقاضای نصب انشعاب فاضلاب ملک خود را به مرجع مربوطه تسلیم و هزینه آنرا پرداخت نمایند در غیر این صورت شرکت های آب و فاضلاب مجاز به قطع آب اینگونه املاک خواهند بود. برقراری مجدد آب موکول به درخواست نصب انشعاب فاضلاب و پرداخت هزینه آن می باشد.
3- واگذاری انشعاب اب به واحد های مسکونی و غیر مسکونی که بنوعی موجب آلودگی منابع تأمین کننده آب شرب (اعم از سطحی و زیر زمینی ) می شود منوط به دفع و یا انتقال فاضلاب از محل مورد نظر (طبق نظر شرکت ) می باشد.
همچنین واگذاری انشعاب آب به گرمابه ها، مراکز تولیدی و صنعتی و اماکن عمومی در محلی که شبکه جمع آوری فاضلاب وجود ندارد مشروط به این است که متقاضی، تأسیسات دفع فاضلاب مربوط را بطریق بهداشتی و مورد قبول شرکت ایجاد نموده باشد.
4- انشعاب فاضلاب غیر خانگی بشرطی واگذار می گردد که کیفیت فاضلاب به هنگام تخلیه در محل اتصال به شبکه جمع آوری به تشخیص شرکت براساس مقررات و استانداردهای ابلاغی وزارت نیرو در حد مجاز باشد.
ب-ضوابط تشکیل و تکمیل پرونده انشعاب
1-تشکیل پرونده جهت عقد قرارداد و برقراری انواع انشعاب ها (آب و فاضلاب) منوط به ارائه مدارک مورد قبول شرکت می باشد.
2-در مواردیکه منافع ملک به شخصی واگذار گردیده است و شخص اخیر تقاضای برقراری انشعاب را داشته باشد علاوه بر مدارک مربوطه ارائه تهعدنامه مبنی بر جوابگویی و جبران هر گونه خسارتی که از برقرای انشعاب به هر نحو به ملک یا اموال مالک ملک، وارد شود الزامی است.
3-حق انشعاب و هزینه های مربوط به آن از مالک و یا متقاضی دریافت می شود، ولی انشعاب بنام و منحصراً متعلق به ملک مورد تقاضا خواهد بود. در هر حال دریافت حق انشعاب و هزینه های مربوط از متقاضی و صدور قبض دریافت وجه بنام پرداخت کننده یا متقاضی و همچنین انعقاد قرارداد برقراری انشعاب با متقاضی و یا صدور پروانه بهره برداری از انشعاب بنام متقاضی دلیل بر مالکیت یا شناسایی حقی برای افراد مذکور نسبت به ملک نخواهد بود.
ج - نصب کنتور و وسایل اندازگیری
متقاضی می باید بدون آنکه هزینه ای متوجه شرکت شود محل مناسبی را با نظر شرکت جهت نصب وسایل اندازه گیری آماده نماید. مشترک مسئول سالم نگهداشتن کلیه وسایل و تجهیزاتی که از طرف شرکت در محل برقراری انشعاب آب و فاضلاب نصب گردیده، می باشد. و تحت هیچ عنوان حق دستکاری آنها یا پلمب هایی را که بر روی کنتورها و سایر تجهیزات نصب می باشد، ندارد و تنها نمایندگان مجاز شرکت در صورت ضرورت می توانند نسبت به باز کردن پلمب ها اقدام نمایند.
در تمام مواردی که تغییر یا تعویض در لوازم اندازه گیری صورت می گیرد چنانچه براساس مدارک موجود در پرونده وسایل اندازه گیری قبلی متعلق به مشترک باشد به وی مسترد می گردد.
د- نحوه استفاده مشترک از انشعاب آب و فاضلاب
1- انجام لوله کشی های داخلی آب و مسئولیت اجرای صحیح آن به عهدة مشترک بوده و شرکت فقط موظف به تأمین فشار متعارف شبکه آب می باشد و در مورد ساختمان های بلند ، مشترک می بایستی با نظر کمیته فنی شرکت (متشکل از مدیر شبکه و انشعاب و کارشناسان دفتر فنی ) با تعبیه مخزن ذخیره ای که به صورت آزاد وارد آن شود به وسیله پمپاژ از این منبع ، فشار در طبقات ساختمان را تأمین نماید .
2- در مواردیکه در شبکه افت فشار و یا کمبود آب وجود دارد مشترک اجازه نصب پمپ برروی شبکه آب شهری به طور مستقیم را نخواهد داشت در صورت تخلف ، شرکت نسبت به قطع انشعاب آب تا برچیدن پمپ اقدام خواهد نمود .
3- مسئولیت انجام و اجرای صحیح شبکه و تاسیسات جمع آوری داخلی فاضلاب تا نقطه اتصال به شبکه فاضلاب شهری و رعایت نکات فنی مورد نظر شرکت در این رابطه ، بعهده متقاضی یا مشترک میباشد. در مواردیکه فاضلاب تمام یا قسمتی از ملک متقاضی یا مشترک بطور ثقلی به شبکه فاضلاب محل سوار نشود ، متقاضی یا مشترک یا استفاده کننده از آن ملزم به ایجاد تاسیساتی برای تخلیه این فاضلاب به شبکه جمع آوری فاضلاب محل خواهد بود .
4- درشبکه های فاضلاب مجزا ، آب باران ملک به هیچ عنوان نباید وارد شبکه فاضلاب شود .
5- میزان حداکثر آب مصرفی هر مشترک با توجه به محدویت منابع تامین آب بویژه در ایام اوج مصرف ،بایستی براساس الگوی مصرف در حد مصرف معقول باشد و در مواردیکه شرکت تشخیص دهد مشترک یا استفاده کننده رعایت صرفه جویی را نمیکند ، اخطاری را برای مشترک ارسال و در صورت بی توجهی نسبت به قطع آب اقدام می نماید . وصل مجدد آب منوط به سپردن تعهد مشترک مبنی بر رعایت صرفه جویی و مصرف معقول آب خواهد بود .
6- شرکت تعهدی در قبال تأمین آب فضای سبز و مصارف استخر و مشابه آن را نداشته و مشترک حق ندارد از آب اشتراک خانگی و غیر خانگی درج شده در قرارداد برای تأمین آب فضای سبز و غیره ملک خود استفاده نماید و در صورت فراهم بودن امکانات فنی کافی برای شرکت ، باید جهت تأمین آب موارد فوق الذکر، انشعاب جداگانه با کاربری مربوطه درخواست نماید .
7- درصورت وجود سایر منابع تامین کننده آب در داخل ملک مشترک (مثلاً چاه)، مشترک حق ندارد آنرا به شبکه توزیع آب وصل نماید و چنانچه تاسیسات لوله کشی داخلی ملک مشترک به نحوی باشد که برای ساکنین و یا شبکه عمومی آب ، احتمال آلودگی و یا اتلاف آب را داشته باشد، شرکت بلافاصله نسبت به قطع انشعاب (آب) مبادرت خواهد نمود و مشترک با دریافت اولین اخطار باید نسبت به تعویض و ترمیم آن با هزینه خود و طبق نظر شرکت اقدام نماید . وصل مجدد انشعاب موکول به رفع نقایص یاد شده و پرداخت هزینه قطع و وصل خواهد بود .
2- قوانین و مقررات مربوط به تغییر ارتفاع کنتور
1-مشترک ضمن اینکه مسئول مرئی نگه داشتن و قابل دسترس بودن دریچه شیر قطع و وصل آب قبل ازکنتور و همچنین محل دریچه های کنتور آب وسیفون فاضلاب می باشد، به هیچ عنوان حق جابجایی انشعاب و وسایل آن را ندارد و چنانچه پس از نصب انشعاب و وسایل اندازه گیری، مشترک تغییری در وضعیت ملک یا ساختمان خود بدهد که محل دستگاههای فوق الذکر نامناسب گردد یا مانعی در مقابل آنها ایجاد شود شرکت می تواند ضمن رعایت مفاد آئین نامه عملیاتی و شرایط عمومی تعرفه ها، دستگاههای مزبور را با هزینه مشترک (براساس بند64-4 آئین نامه) به محل مناسبی منتقل (تغییر مکان داخلی) نماید.
2-در صورتیکه تغییر مکان داخلی نیازمند به لوازم و تجهیزات و یا ایجاد شبکه فرعی و تأسیسات جدید باشد کل هزینه های مربوطه به عهدة مشترک خواهد بود. و به هزینه های جابجایی (موضوع بند 64-4) اضافه می شود.
3- قوانین و مقررات مربوط به تفکیک کنتور
به آپارتمان ها و مجموعه های مسکونی، تجاری، اداری که تأسیسات لوله کشی داخلی مجزا دارند در صورت وجود امکانات فنی شرکت انشعاب های متعدد واگذار خواهد کرد لیکن در صورتیکه تأسیسات لوله کشی داخلی این واحد ها مجزا نباشد یک انشعاب واگذار می شود.
و در مورد ساختمان های بلند ، مشترک می بایستی با نظر کمیته فنی شرکت (متشکل از مدیر شبکه و انشعاب و کارشناسان دفتر فنی ) با تعبیه مخزن ذخیره مناسب که به صورت آزاد وارد آن شود به وسیله پمپاژ از این منبع ، فشار لازم برای هرواحد در طبقات بالا را تأمین نماید.
برای مصارف مشترک مجموعه ها و مجتمع ها نظیر موتورخانه های شوفاژ، پارکینگ و مصارف عمومی یک انشعاب اشتراکی واگذار می شود.
در مواردیکه مشترک درخواست واگذاری سیفون اضافی فاضلاب نماید درصورت وجود امکان فنی ، با دریافت هزینه های مقرر واگذاری آن بلامانع است.
4- قوانین و مقررات مربوط به تغییر محل کنتور
انشعاب آب و فاضلاب، منحصراً مخصوص ملکی است که در آن نصب و دایر شده باشد و لذا جابجایی آن ممنوع است.
انشعاب منصوبه غیر قابل انتقال بوده و جدا از اصل ملک، قابل فروش، معامله و یا واگذاری به دیگری نمی باشد.
همچنین چنانچه مشترکی جبراً یا به اختیار خود درخواست جابجایی محل انشعاب (خارج از ملک و به مکان دیگر) را داشته باشد می باید تقاضای بر چیدن انشعاب موجود را طبق بند 41ـ4 آئین نامه عملیاتی نموده و برای انشعاب مورد نیاز خود در محل جدید مشابه سایر متقاضیان اقدام نماید.
5- قوانین و مقررات مربوط به تعییر مسیر کنتور
انشعاب آب و فاضلاب، منحصراً مخصوص ملکی است که در آن نصب و دایر شده باشد و لذا جابجایی آن ممنوع است.
انشعاب منصوبه غیر قابل انتقال بوده و جدا از اصل ملک، قابل فروش، معامله و یا واگذاری به دیگری نمی باشد.
همچنین چنانچه مشترکی جبراً یا به اختیار خود درخواست جابجایی محل انشعاب (خارج از ملک و به مکان دیگر) را داشته باشد می باید تقاضای بر چیدن انشعاب موجود را طبق بند 41ـ4 آئین نامه عملیاتی نموده و برای انشعاب مورد نیاز خود در محل جدید مشابه سایر متقاضیان اقدام نماید.
6- قوانین و مقررات مربوط به قطع موقت انشعاب
شرکت در موارد مشروحه زیر انشعاب آب و یا فاضلاب مشترک یا استفاده کننده را موقتاً قطع خواهد نمود :
الف)در صورتیکه تنها مشترک مصرف کننده پس از تسویه حساب ، درخواست قطع انشعاب را موقتاً بنماید (در صورتیکه از یک انشعاب چند مصرف کننده مستقل استفاده کنند می باید کلیه استفاده کنندگان درخواست بنمایند).
ب)اگر مشترک یا استفاده کننده در اجرای مفاد مقررات مندرج در این آئین نامه و یا در انجام تعهدات خود در مورد انشعاب آب و فاضلاب قصور نماید .
پ)در صورتیکه مشترک یا استفاده کننده نسبت به پرداخت کلیه دیون خود به شرکت در مهلت مقرر اقدام ننماید .
ت)درصورتیکه مشترک یا استفاده کننده عمداً اقدام به دستکاری تاسیسات آب و فاضلاب متعلق به شرکت نموده و یا اقدام به شکستن یا دستکاری منجر به خرابی کنتور نماید .
ث)در مواردیکه مشترکین یا استفاده کنندگان حریم شبکه و تاسیسات آب وفاضلاب را رعایت نکنند.
ج)در مواردیکه مشترک یا استفاده کننده ،ضوابط مربوط به استانداردهای فاضلاب را برابر مشخصات مقرر مراعات ننماید.
در مواردیکه رفع نقص سیستم پیش تصفیه بنا به تشخیص شرکت احتیاج به زمان داشته باشد ، در صورت امکان ، فرصت لازم به مشترک داده خواهد شد، بدیهی است در این مدت هزینه تصفیه بارآلودگی اضافی (به تشخیص شرکت )دریافت خواهد شد .
چ)در صورتیکه از انشعاب واگذار شده آب و یا فاضلاب اقدام به لوله کشی به ملک دیگر و استفاده غیر مجاز شود و یا نسبت به نصب پمپ بطور مستقیم برروی انشعاب اقدام گردد.
خ) در صورتیکه مشترک یا استفاده کننده به تشخیص شرکت موجب نامرئی شدن شدن دریچه محفظه شیر قطع و وصل انشعاب (آب وفاضلاب )بشود و یا ایجاد مانع در آن بنماید . در این رابطه شرکت اخطاری برای مرئی نمودن و رفع مانع به مشترک یا استفاده کننده ابلاغ می نماید وچنانچه ظرف مهلت
تعیین شده مشترک یا استفاده کننده اقدامی ننموده ، شرکت راساً اقدام و هزینه های مربوطه را به اضافة مبلغی به عنوان جریمه (معادل بند 64-4) دریافت مینماید . در صورت عدم پرداخت هزینه توسط مشترک ، انشعاب قطع می گردد.
د)در صورتیکه امکان قرائت کنتور در سه دوره متوالی به دلیل بسته بودن در میسر نگردد.
ی) هرگاه حکم یا قرار لازم الاجراء از سوی مقامات قضائی،در زمینه قطع انشعاب (آب و فاضلاب ) صادر گردد.
ر)در هنگام قطع موقت انشعاب آب و فاضلاب کماکان صورتحساب بر حسب مورد بر مبنای حداقل بهای آب مصرفی و کارمزد خدمات دفع فاضلاب مربوطه و آبونمان ماهانه صادر خواهد شد.
ز) در صورت کمبود آب و نیاز به اعمال جیره بندی ، شرکت با اعلام قبلی در مورد قطع جریان آب اقدام مینماید .
7- قوانین و مقررات مربوط به وصل انشعاب
برای برقرای مجدد انشعاب آب و فاضلاب در محلی که سابقاً انشعاب و فاضلاب وجود داشته است و موقتاً قطع گردیده، مشترک یا استفاده کننده می بایست براساس تعرفه های مصوب، کلیه بدهیهای معوقه و هزینه وصل یا نصب مجدد وخسارت وارده (برحسب مورد) و حداقل بهای آب و کارمزد و دفع فاضلاب و آبونمان ماهانه در طول قطع را به شرکت پرداخت نماید .
درمواردیکه مطابق مفاد آئین نامه عملیاتی شرکت انشعاب آب و فاضلاب قطع میشود، مشترک یا استفاده کننده مجاز به دخالت در تأسیسات و وصل خود سرانه انشعاب نمی باشد و در صورت تخلف، انشعاب قطع و برقراری مجدد آن موکول به سپردن تعهد کتبی بر تکرار نشدن خلاف و تسویه حساب کامل و پرداخت معادل دو برابر هزینه نصب آن انشعاب خواهد بود.
8- قوانین و مقررات مربوط به جمع آوری دائم انشعاب
در هر یک از حالات زیر شرکت ، انشعاب آب و فاضلاب مشترک را بطور دائم جمع آوری ، پرونده را باطل و با مشترک تسویه حساب خواهد نمود.
الف) هرگاه مشترکی که تنها استفاده کننده از انشعاب میباشد درخواست برچیدن دائم انشعاب را بنماید (در صورتیکه از یک انشعاب چند مصرف کننده مستقل استفاده کنند می باید کلیه استفاده کنندگان درخواست نمایند.)
ب) هرگاه بدهی مشترک یا استفاده کننده پس از گذشت حداقل یکسال از تاریخ قطع موقت جمعا ًبه پنجاه (50) درصد هزینه های برقراری انشعاب آب و فاضلاب مندرج در جدول هزینه های عمومی برقراری انشعاب برسد و علیرغم اخطار شرکت بدهی مربوطه پرداخت نگردد.
ج) هرگاه سه سال از تاریخ قطع موقت بگذرد و مشترک یا استفاده کننده علیرغم اخطار شرکت وضع خودش را مشخص ننماید .
د)در صورتیکه مشترک یا استفاده کننده انشعاب قطع شده را برای باردوم خود سرانه وصل نماید.
ذ) در کلیه حالات فوق در صورت مراجعه مشترک (یا استفاده کننده ای که قائم مقام قانونی وی محسوب می گردد)جهت تسویه حساب ، بخشی از هزینه برقراری انشعاب آب و فاضلاب مندرج در جداول ‹‹هزینه های عمومی برقراری انشعاب›› مورد عمل روز شرکت (بدون هزینه نصب و هزینه شبکه اختصاصی ) پس از کسر بدهی و خسارت ناشی از عدم ایفاء تعهد مسترد خواهد شد، مبلغ مذکور در مورد انشعابات آب و فاضلاب واگذار شده برای کلیه واحدها معادل پنجاه (50) درصد نوع انشعابی که برای آن حق انشعاب آب و فاضلاب پرداخت شده خواهد بود.
9- قوانین و مقررات مربوط تبدیل آب آزاد به معمولی
شرکت مسؤلیتی در قبال تأمین آب برای ساخت و ساز بنا نداشته و در صورت وجود امکانات فنی، شرکت می تواند برای ساخت و ساز با عقد قرارداد نسبت برقراری انشعاب با رعایت نکات زیر اقدام نماید :
1 - براساس تعداد واحدها و میزان آب مورد نیاز مبلغ هزینه های عمومی انشعاب محاسبه و دریافت گردد.
2- پس از اتمام عملیات ساختمانی بر اساس ارزیابی ملک توسط شرکت ، مابه التفاوت احتمالی تغییر مشخصات ملک براساس جدول هزینه های عمومی انشعاب به نرخ روز محاسبه و کارسازی خواهد شد.
3 - نرخ آب مصرفی برای ساخت و ساز برابر تعرفه آب آزاد محاسبه و دریافت گردد .
4- نرخ آب بهاء و خدمات دفع فاضلاب پس از اتمام عملیات ساختمانی براساس ارائه مدارک قانونی و تأیید شرکت برابر تعرفه کاربری مربوطه اعمال می گردد .
5-کلیه واحدهای مسکونی و غیر مسکونی دارای انشعاب (آب و فاضلاب) در صورت تخریب و تجدید بنا، نرخ آب مصرفی و کارمزد دفع فاضلاب آنها در طول دوران ساخت براساس تعرفة آزاد محاسبه می گردد و پس از اتمام بنا با ارائه مدارک قانونی و ارزیابی (توسط شرکت ) و پرداخت مبلغ مابه التفاوت هزینه های عمومی بر قراری انشعاب متناسب با تعداد واحد و ظرفیت اضافه شده مطابق تعرفه مربوطه اعمال میگردد.
10-قوانین و مقررات مربوط تغییر قطر انشعاب
1- هر شخص حقیقی یا حقوقی می تواند برای هر واحد مسکونی، تجاری، عمومی ، تولیدی و غیره در محدودة خدماتی شرکت درخواست برقراری یا هر گونه تغییر در مشخصات انشعاب آب و فاضلاب را بنماید. قبول در خواست برقراری (یا تغییرات در مشخصات )انشعاب منوط به حصول شرایط زیر است :
الف) شرکت ظرفیت و امکانات لازم جهت برقراری و یا تغییر انشعاب مورد نیاز متقاضی را در محل تقاضا داشته باشد.
ب) ملک مورد نظر متقاضی کاملاً محصور و عملاً منفک از املاک مجاور بوده و بر وکف معبر در محل ملک توسط شهرداری مشخص شده باشد.
ج) موانعی برای انجام کار شرکت از جمله حفاری محل مورد نظر وجود نداشته باشد.
د) متقاضی هیچگونه بدهی بابت بهای آب و فاضلاب در محل مورد نظر و یا هر محل دیگری به شرکت یا سایر شرکت های آب و فاضلاب وابسته به وزارت نیرو نداشته باشد.
11-قوانین و مقررات مربوط به تعویض کنتور
آن قسمت از وسایل و لوازم انشعاب آب و فاضلاب که به علت فرسوده شدن یا حوادث اتفاقی نیاز به تعویض یا اصلاح داشته باشد ، بدون نیاز به درخواست مشترک و بدون دریافت هزینه ، توسط شرکت انجام خواهد گردید ، مگر آنکه به تشخیص شرکت ، مشترک یا استفاده کننده در ایجاد موارد مذکور دخالت داشته باشد ، که در این صورت میباید هزینه مربوطه را (براساس قیمت تمام شده) پرداخت نماید .
12-قوانین و مقررات مربوط به تغییر نام انشعاب
مالکین میتوانید با ارائه اسناد رسمی و احکام قانونی و یا اسناد مثبته ای که مورد تائید شرکت باشد ، براساس این آئین نامه تقاضای تغییر نام پرونده آب و فاضلاب را بنمایند.
تغییر نام پرونده به نام انتقال گیرنده و همچنین پاسخ به استعلامهای محضری منوط به ارزیابی مجدد ملک ، تسویه حساب کامل در مورد افزایش تعداد واحدها و ظرفیت قراردادی، تغییرکاربری ، قبوض پرداخت نشده ، اقساط معوق و بدهی های انتقالی از بانکها می باشد .
تبصره : در املاکی که دارای واحدهای آپارتمانی متعدد با مالکین مختلفی و بدهی آب بهاء و هزینه های انشعاب باشد، چنانکه یکی از مالکین ، متقاضی دریافت استعلام دفترخانه باشد ، شرکت براساس مشخصات پایان کار ملک و صورت جلسه تفکیکی ، مابه التفاوت هزینه های برقراری انشعاب آب و فاضلاب را به قدرالسهم متقاضی از ملک ، معلوم و با دریافت آن و تسویه حساب پاسخ استعلام را برای هر واحد مورد استعلام به صورت مجزا می دهد.
13-قوانین و مقررات مربوط به استعلام انشعاب
مالکین میتوانید با ارائه اسناد رسمی و احکام قانونی و یا اسناد مثبته ای که مورد تائید شرکت باشد ، براساس این آئین نامه تقاضای تغییر نام پرونده آب و فاضلاب را بنمایند.
تغییر نام پرونده به نام انتقال گیرنده و همچنین پاسخ به استعلامهای محضری منوط به ارزیابی مجدد ملک ، تسویه حساب کامل در مورد افزایش تعداد واحدها و ظرفیت قراردادی، تغییرکاربری ، قبوض پرداخت نشده ، اقساط معوق و بدهی های انتقالی از بانکها می باشد .
تبصره : در املاکی که دارای واحدهای آپارتمانی متعدد با مالکین مختلفی و بدهی آب بهاء و هزینه های انشعاب باشد، چنانکه یکی از مالکین ، متقاضی دریافت استعلام دفترخانه باشد ، شرکت براساس مشخصات پایان کار ملک و صورت جلسه تفکیکی ، مابه التفاوت هزینه های برقراری انشعاب آب و فاضلاب را به قدرالسهم متقاضی از ملک ، معلوم و با دریافت آن و تسویه حساب پاسخ استعلام را برای هر واحد مورد استعلام به صورت مجزا می دهد.
14- قوانین و مقررات مربوط به خدمات واحد شماری
الف )مشترک صرفاً مجاز است براساس مشخصات مندرج در قرارداد و یا پروانه بهره برداری ، از انشعاب استفاده نماید چنانچه به تشخیص شرکت هر یک از مشترکین از انشعاب خود برای مصارفی به غیر از آنچه که در قرارداد یا فرم واگذاری قید گردیده است . استفاده نمایند ، شرکت می تواند با ابلاغ کتبی نسبت به تغییر تعرفه از تاریخ مصرف غیر مجاز به تشخیص خود اقدام و بهای آب مصرفی و هزینه دفع فاضلاب را تا ارائه پروانه مجاز و یا تغییر کاربری انشعاب ، با تعرفه کاربری جدید محاسبه و دریافت نماید.
ب) در صورت هر گونه افزایش در ظرفیت قراردادی و تعداد واحدهای ملک دارای انشعاب ، مشترک مکلف است به محض دریافت اولین نامه از سوی شرکت ، هزینه های ناشی از افزایش و یا تغییر در انشعاب مذکور را براساس تعرفه مورد عمل جاری (به قیمت روز)پرداخت نماید.
15- قوانین و مقررات مربوط به تغییر کاربری
الف )مشترک صرفاً مجاز است براساس مشخصات مندرج در قرارداد و یا پروانه بهره برداری ، از انشعاب استفاده نماید چنانچه به تشخیص شرکت هر یک از مشترکین از انشعاب خود برای مصارفی به غیر از آنچه که در قرارداد یا فرم واگذاری قید گردیده است . استفاده نمایند ، شرکت می تواند با ابلاغ کتبی نسبت به تغییر تعرفه از تاریخ مصرف غیر مجاز به تشخیص خود اقدام و بهای آب مصرفی و هزینه دفع فاضلاب را تا ارائه پروانه مجاز و یا تغییر کاربری انشعاب ، با تعرفه کاربری جدید محاسبه و دریافت نماید.
ب) در صورتیکه کاربری ملک دارای انشعاب آب و فاضلاب عملاً از نوعی به نوع دیگر تغییر کند ، درصورت وجود امکانات فنی، هزینه های حق انشعاب قبلی و فعلی هر دو کاربری طبق تعرفه های جاری (قیمت روز) محاسبه و در صورت افزایش یا کاهش مابه التفاوت از مشترک دریافت و یا سی
(30) درصد مابه التفاوت مسترد می گردد .
ج) در صورت هر گونه افزایش در ظرفیت قراردادی و تعداد واحدهای ملک دارای انشعاب ، مشترک مکلف است به محض دریافت اولین نامه از سوی شرکت ، هزینه های ناشی از افزایش و یا تغییر در انشعاب مذکور را براساس تعرفه مورد عمل جاری (به قیمت روز)پرداخت نماید.
16- قوانین و مقررات مربوط به آزمایش کنتور
آن قسمت از وسایل و لوازم انشعاب آب و فاضلاب که به علت فرسوده شدن یا حوادث اتفاقی نیاز به تعویض یا اصلاح داشته باشد ، بدون نیاز به درخواست مشترک و بدون دریافت هزینه ، توسط شرکت انجام خواهد گردید ، مگر آنکه به تشخیص شرکت ، مشترک یا استفاده کننده در ایجاد موارد مذکور دخالت داشته باشد ، که در این صورت میباید هزینه مربوطه را (براساس قیمت تمام شده) پرداخت نماید .